Jelenlegi hely

BDO Akadémia blog

02
február

Újabb pályázati lehetőség nyílik a kis-, közép- és mikrovállalatok (VEKOP 8.5.3-17), valamint a nagyvállalatok (VEKOP 8.5.2-17) számára!

A pályázatok célja, hogy  az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, a munkavállaók munkahelyi készségeinek  és kompetenciáinak  javítása révén növekedjen a vállalkozások versenyképessége, a vállalatokra vonatkozó képzéselérési arány tovább javuljon, és a támogatás ösztönözze a foglalkoztatókat munkavállalóik  tudásának folyamatos fejlesztésére.

Rendelkezésre álló tervezett keretösszeg

18
január

Pályázati felhívás - Ginop 6.1.5-16

Megjelent társadalmi egyeztetésre a GINOP – 6.1.5-16, mely a nagyvállalatok munkavállalóinak képzését akár 100%-ban támogatja a konvergencia régióban.  A támogatás mértéke akár 100.000.000 Ft is lehet!
Pályázzon Ön is a BDO Akadémia segítségével! Küldje el munkavállalóit képzéseinkre, hogy motiváltabbak legyenek a mindennapok során és tudásuk naprakész maradjon.
Teljes körű megoldást kínálunk:

29
szeptember

A munkavállalók és a vezetők körében - a világon mindenütt - az utálatos rituálék egyike a visszajelzés.  Sok vezető nem szereti, mert nem tartja elég hatékonynak, a munkavállalók pedig sokszor úgy vélik, hogy nem kapnak használható, beépíthető útmutatást. Pláne, ha mindehhez rossz érzelmi környezet, és nem megfelelő kommunikáció is párosul.

Oldalak

Feliratkozás BDO Akadémia blog csatornájára

Ügyfeleink mondták

Nagyon elégedett vagyok, színvonalas oktatás volt. Sokkal többet kaptam, mint vártam tőle. Oktatónk, Ildikó eszméletlenül lelkes és a társaság is nagyon aktív volt. Legközelebb is csak Ő legyen az előadó.
Váradi-Barabás Helga – Bilfinger Berger Civil Hungária Kft.