Jelenlegi hely

Szolgáltatások

A BDO Akadémia a vállalat működési hatékonyságát, problémamegoldó és megújulási folyamatait az alábbi szolgáltatásokkal biztosítja:

Szervezeti átvilágítás és elemzés készítés

A vizsgálatba a működés elemeit vonjuk be, úgy mint a vezetés, külső/belső kommunikáció, információ áramlás, dolgozói elégedettség és morál, motivációk, melyek működése alapján beazonosíthatókká válnak a kérdéséses területek, és feltárjuk a problémák gyökereit.

Szervezeti - stratégiai tanácsadás és szervezetfejlesztési terv kidolgozása

A BDO Akadémia segítségével felismerhetőek az adottságok, és megalkotható a cég stratégiája, melynek elemeit a szervezet döntéshozói formálják. Ám ügyelni kell a szervezeti célok kialakítására és az abból eredő feladatok meghatározására, hogy azok összhangban legyenek a megvalósításhoz szükséges erőforrásokkal.
A szervezeti-stratégiai tanácsadás során feltárásra kerülnek a lehetőségek és tanácsadóink segítségével sor kerülhet a feladatkörök elemzésére és a szervezeti felépítés ésszerűbb, a vállalat működéséhez jobban illeszkedő felépítésére is, melynek kialakításához szervezetfejlesztési tervet készítünk.

Tudásmenedzsment

A napi folyamatok, a termékek és ügyfelek ismerete mellett, a vállalatnál jelen lévő tudás és know-how jelenti a cégek egyik legnagyobb értékét. A tudás megőrzése és folyamatos karbantartása állandó feladat, melyhez az Akadémia munkatársai eszközöket és új módszertanokat biztosítanak.

Képzés-fejlesztési terv készítése

Minél komplexebb egy vállalat működése, annál nagyobb feladat a képzés-fejlesztési célok és igények kezelése. A terv elkészítésétől a megtartott képzések és a fejlesztett területekről szóló beszámoló tartalmáig minden fontos elem tervezhetővé válik és szükség esetén úgy módosítható, hogy a tervezett eredmények nem kerülnek veszélybe.

Mérés, értékelés és nyomonkövetés

A fejlesztés folyamán méréseket és ellenőrzéseket végzünk annak érdekében, hogy a változásokat észleljük és nyomon kövessük. Ezek jelentik a kontrollt és visszajelzést adnak a végrehajtott fejlesztések eredményességéről és irányáról.

Ügyfeleink mondták

Az ár-érték arány nagyon jó! Tökéletes képzés. Sokkal jobb, mint amire számítottam. Sokat tanultam belőle, és a tanultakat már alkalmazni is tudtam a munkám során.
Czibula Csilla – Metabo Hungária Kft.