Jelenlegi hely

Jelentkezés képzésre

Kérjük, a csillaggal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
(A számlázási cím csak fizetős rendezvény esetén kötelező!)

Ügyeljen arra, hogy e-mail címét pontosan adja meg!

A képzés adatai

Early bird kedvezmény: amennyiben 2017. szeptember 4-ig jelentkezik, a szeminárium részvételi díja csak 12.900 Ft + Áfa/fő

Ft+ÁFA
1. résztvevő
Amennyiben Könyvvizsgálói Kamarai tag, kérjük feltétlenül adja meg tagsági számát
Számlázási és cégadatok
Céges kapcsolattartó
Honnan értesült a képzésről? *
Feltételek

Fizetési feltételek: Vállalom, hogy a részvételi díjat a számlán szereplő határidőn belül átutalom a BDO Akadémia feltüntetett számlaszámára. A jelentkezés csak a részvételi díj befizetésének igazolásával együtt érvényes.

Lemondási feltételek: A képzés lemondására a képzés kezdési időpontja előtt 10 munkanappal, írásban van lehetőség. Ebben az esetben a BDO Akadémia a befizetett összeget teljes mértékben visszafizeti. Ezen határidő után, de legkésőbb öt munkanappal a képzést megelőzően érkező írásbeli lemondás esetén a részvételi díj 50%-át térítjük vissza. Az öt munkanapon belül történő lemondás esetén a képzési díjat nem tudjuk visszatéríteni, a jelentkező köteles megfizetni a képzés teljes összegét. 

Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

A rendezvényről kép- és hangfelvétel készülhet, amelyen a rendezvény résztvevői rögzítésre kerülhetnek; a rendezvény résztvevője ebből fakadóan nem támaszthat sem a rendezvény szervezője, sem a felvétel jogos felhasználója felé semmilyen igényt.

Jelen kitöltött és visszaküldött jelentkezési lap megrendelésnek minősül.

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
q
2
j
q
1
W
Kód megadása szóközök nélkül.

Ügyfeleink mondták

Nagyon tetszett, hogy kis létszámban zajlott a képzés, ami így sokkal személyesebb hangvételű volt. Az oktató óriási szaktudással rendelkezik. Ritkán látni olyan képzést ahol ekkora szaktekintély ad elő.
Széles Mihály – Fressnapf – Hungária Kft.