02
február

Újabb pályázati lehetőség nyílik a kis-, közép- és mikrovállalatok (VEKOP 8.5.3-17), valamint a nagyvállalatok (VEKOP 8.5.2-17) számára!

A pályázatok célja, hogy  az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, a munkavállaók munkahelyi készségeinek  és kompetenciáinak  javítása révén növekedjen a vállalkozások versenyképessége, a vállalatokra vonatkozó képzéselérési arány tovább javuljon, és a támogatás ösztönözze a foglalkoztatókat munkavállalóik  tudásának folyamatos fejlesztésére.

Rendelkezésre álló tervezett keretösszeg

18
január

Pályázati felhívás - Ginop 6.1.5-16

Megjelent társadalmi egyeztetésre a GINOP – 6.1.5-16, mely a nagyvállalatok munkavállalóinak képzését akár 100%-ban támogatja a konvergencia régióban.  A támogatás mértéke akár 100.000.000 Ft is lehet!
Pályázzon Ön is a BDO Akadémia segítségével! Küldje el munkavállalóit képzéseinkre, hogy motiváltabbak legyenek a mindennapok során és tudásuk naprakész maradjon.
Teljes körű megoldást kínálunk:

29
szeptember

A munkavállalók és a vezetők körében - a világon mindenütt - az utálatos rituálék egyike a visszajelzés.  Sok vezető nem szereti, mert nem tartja elég hatékonynak, a munkavállalók pedig sokszor úgy vélik, hogy nem kapnak használható, beépíthető útmutatást. Pláne, ha mindehhez rossz érzelmi környezet, és nem megfelelő kommunikáció is párosul.