Vállalati megoldások | BDO Akadémia

Vállalati képzések

Vállalati képzéseink széles körben elérhetőek partnereink részére. Pénzügyi, HR,  IT, munkaügyi, vezetőképzés vagy soft skill területeken tapasztalt oktatókkal várjuk megkeresését. A vállalati tréningek legangyobb előnye, hogy cégre szabott megoldást kínálnak: trénereink minden esetben előzetesen egyezetetnek a vállalat képviselőjével, hogy minél hatékonyabban tudjanak testre szabott megoldást nyújtani a képzés során. 

Egyedi ajánlatért, kérjük hívja központi számunkat, vagy írjon a kepzes[at]bdo[dot]hu e-mail címre.

 

IT Akadémia

HR-IT keresztfunkcionális modell

A BDO Akadémia Vállalatoknak nyújt HR - IT keresztfunkcionális megoldásokat. Segítünk abban, hogy a minél inkább felkészültek legyenek a Digitális Transzformáció új kihívásaira.

Integrált HR-IT megoldások

Találkozott már azzal, hogy az IT képzések nem tartalmazzák a HR megoldásokat vagy fordítva, hogy a HR nem ismeri jól az IT szakmát és ezért nem tud valódi megoldást adni az informatikusoknak?

A hagyományos képzések helyett tréningjeink, szolgáltatásaink az IT-HR szoros együttműködésére épül. Egyedinek számító keresztfunkcionális megoldásokat dolgoztunk ki. Ez biztosítja, hogy képzéseink, szolgáltatásaink egyből beilleszthetők a vállalati működésbe, integrálja mind az IT, mind a HR szakmai megoldásokat.