Jogi nyilatkozat | BDO Akadémia

BDO Hálózat

A BDO Magyarország Vagyonkezelő és Szolgáltató Kft. egy magyar korlátolt felelősségű társaság, az egyesült királyságbeli BDO International Limited tagja és a független cégekből álló nemzetközi BDO hálózat része.

A „BDO” a BDO hálózat és minden BDO tagvállalat márkaneve.

Jogi nyilatkozat

A BDO Magyarország Vagyonkezelő és Szolgáltató Kft. (a továbbiakban: BDO Magyarország) weboldalán megjelenő tartalom kizárólag általános információkat tartalmaz és tájékoztató jellegű. Ezen információk nem helyettesítik egy adott szakmai kérdésben  szükséges személyes konzultációt.
A weboldalon megjelenített tartalom szerzői jogvédelem alatt áll, bármely tartalom engedély nélküli felhasználása megsérti a szerzői jogvédelemre, védjegyre, egyéb kapcsolódó szabályozásra vonatkozó törvényeket. Amennyiben valamely felhasználó tartalmat tölt le a weboldalról személyes vagy egyéb nem kereskedelmi célú felhasználás érdekében, meg kell tartania az eredeti dokumentumokon feltüntetett szerzői jogra, védjegyre vonatkozó jelzéseket, közleményeket. A weboldalon megjelentetett tartalmat, ide értve a harmadik oldalra mutató linkeket is, a BDO magyarország előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos módosítani, lemásolni, bemutatni, előadni továbbá egyéb nyilvános vagy üzleti/kereskedelmi célra felhasználni.
A BDO Magyarország nem vállal kockázatot, felelősséget avagy kötelezettséget arra az esetre, ha a felhasználó a BDO által meghatározottak szerint nem szerzi meg a  szükséges írásbeli engedélyt a tartalom felhasználásához.

Referenciák és linkek

A BDO Magyarország weboldala más belföldi és külföldi weboldalakra hivatkozó direkt és indirekt linkeket (úgynevezett „hiperlinkeket”) tartalmaz, melyek tartalmi szempontból a BDO Magyarország felelősségi körén kívül esnek. A BDO Magyarország határozottan kijelenti, hogy a weboldalon található linkek, azok elhelyezésekor nem tartalmaztak illegális tartalmat. A BDO Magyarországnak nincsen befolyása arra vonatkozóan, hogy a linkelt/kapcsolt weboldalak a jövőben milyen formai megjelenést vagy tartalmat kapnak, ezért a BDO Magyarország határozottan távol tartja magát az adott link megjelenítése után felkerülő tartalmi kiegészítésektől /módosításoktól. Kizárólag a hivatkozott link tulajdonosai, nem pedig a linket felhasználó más üzemeltetők felelősek az illegálisan, helytelenül, hiányosan megjelentett tartalomért, különösen, ha az a felhasználóknak kárt okoz.